Installatiebedrijf in Almere

Over ons

Offertes op maat

Onze Expertise komt voort uit training en ervaring. De mogelijkheden van een Energie Management Systeem kunnen wij u haarfijn uitleggen en daarnaast zijn wij gekwalificeerd om elke technisch installatie voor u te verzorgen.

Klantenservice

Wij zijn er voor u en ook voor onze mensen in het veld. Alle kennis en lijnen met fabrikanten zijn dagelijks beschikbaar om elk project snel en tot in perfectie af te ronden. Ook na opleveren zijn wij voor u bereikbaar.

CHC Instalaltietechniek Team
Welkom

Bij CHC techniek

Uw betrouwbare partner voor energie management en het toepassen van hernieuwbare energiebronnen in Almere en omgeving.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van verschillende soorten installaties. Of het nu gaat om Slimme EV installaties, elektra installaties, warmtepomp-installaties of zonnepanelen, wij hebben de kennis en expertise in huis om u te voorzien van hoogwaardige oplossingen die passen bij uw specifieke behoeften.

Missie

Hernieuwbare energiebronnen en energie efficiëntie bereikbaar maken voor huishoudens en bedrijven.

Visie

Faciliteren van comfort zonder gene door individuen en organisaties inzicht in en invloed over hun energieverbruik te bieden.

Strategie

Focus op betaalbare systemen, door wetgeving aantrekkelijke toepassingen en technieken die bekwaamheid of certificering vereisen om te mogen toepassen.

CHC techniek

Wij werken volgens een strategische en efficiënte planning

2011

OPRICHTINGSJAAR

17

INSTALLATEURS

450

TEVREDEN KLANTEN

1433

INSTALLATIES VOLTOOID
× Kunnen wij je helpen?