CHC techniek

Diensten

beveiligingsinstallatie icoon

Beveiligingsinstallatie

Wij bieden oplossingen op maat voor uw beveiligingsinstallatie vraagstukken. Van inbraakbeveiliging tot branddetectie, onze ervaren technici zorgen voor een veilige omgeving.

Elektra Installaties icoon

Elektra installaties

Ons team van gecertificeerde elektriciens biedt hoogwaardige en betrouwbare elektra installaties. Wij zorgen voor een veilige installatie en leveren oplossingen die voldoen aan de laatste normen en wetgeving.

Laadpaal icoon

Laadpaal installatie

Als specialist in laadpaal installaties, helpen wij u bij het kiezen van de juiste laadpaal voor uw behoeften en installeren wij deze op professionele wijze. Of u nu een laadpaal nodig heeft voor thuis of op het werk, wij zorgen voor een veilige en betrouwbare installatie.

Loodgieter icoon

Loodgieter

Van het oplossen van een verstopte afvoer tot het installeren van een compleet nieuwe badkamer, onze loodgieters staan voor u klaar. Wij bieden snelle en efficiënte oplossingen voor al uw loodgieter werkzaamheden.

Thuisbatterij icoon

Thuisbatterij

Een thuisbatterij is een geavanceerd energieopslagsysteem dat huishoudens in staat stelt om overtollige elektriciteit op te slaan, meestal afkomstig van zonne-energie, voor later gebruik. Deze innovatieve technologie vergroot de energie-efficiëntie en onafhankelijkheid van huizen, waardoor ze minder afhankelijk zijn van het traditionele elektriciteitsnet.

Groepenkast icoon

Groepenkast vervangen

Het vervangen van een groepenkast omvat het upgraden van het elektrische paneel in een gebouw, waardoor het geschikt wordt voor moderne elektrische behoeften en veiligheidsnormen. Dit proces omvat het verwijderen van het oude paneel en het installeren van een nieuw, vaak met extra circuits en beschermingsvoorzieningen om de elektrische distributie in het gebouw te verbeteren.

× Kunnen wij je helpen?